Pirkka Street Basket onnistui hienosti!

3.6.2017
Koleasta säästä huolimatta reilu sata alakoululaista nautti katukoriksesta Pirkka Street Basketissa.

Maanantaina 29.6. nautittiin hyvästä fiiliksestä, mukavasta menosta ja ennen kaikkea katukoriksen pelaamisesta kun Pirkka Street Basket rantautui Vaasaan.

Tapahtuma järjestettiin Kivihaan Citymarketin parkkipaikalla yhteystyössä paikallisen kauppiaan kanssa. Sää oli harmillisen kolea ja kova tuuli asetti lisähaasteita talkooporukalle. Onneksi talkooporukkaa oli tarpeeksi ja korit saatiin nostettua turvallisesti oikeaan korkeuteen.

Reilu sata alakoululaista Isolahden ja Onkilahden kouluista saapuivat tapahtumaan reippaasti polkupyörillä, sehän olikin varsin sopiva alkulämmittely. Pelien lomassa oli mahdollista myös tutustua koriksen perustaitoihin harjoituspisteiden muodossa.

Musiikki soi ja peliesitysten lisäksi kannustusjoukot laittoivat parastaan rakentaen jopa pyramideja kenttien laidalla. Kiitos K-Citymarket Kivihaan kauppias Tom Hautakangas, joka tarjosi pelien lomassa myös välipalaa koululaisille.

Jospa ensi vuonna saisimme nauttia loistavan seuran lisäksi myös hieman lämpimämmästä säästä.

Kiitos koululaiset ja opettajat, kiitos talkooporukalle (Vaasan Salama ja Vamian ensiapuryhmä) sekä tietysti myös Pirkka Street Basket -kiertueporukalle, ensi vuonna uudestaan!

Liitteet