SEURATOIMINTA

Salaman toimintakausi ja johtokunta 

 

Salaman toimintakausi on 1.7 - 30.6. Toimintakausi on sopiva ajatellen yleisesti koripallosarjojen toimimista vuoden aikana. Yhdistyksen korkein päättävä elin on yhdistyskokous, joka yhdistyksen sääntöjen mukaan kokoontuu kaksi kertaa vuosittain. Yhdistyskokous valitsee johtokunnan, joka vastaa yhdistyksen toiminnasta.

Salaman johtokunta:

 

 

Harri Valkki

puheenjohtaja, puh. 0400 565 577, harri.valkki@imperialbrands.fi

Kari Salomaa

varapuheenjohtaja

Riitta Eskola   

sihteeri

Marko Koski

jäsen

Kristiina Kuusisto    

jäsen

Outi Hakala

jäsen

Niklas Svahn

jäsen

Petteri Vaara

varajäsen

Sari Hakapää

varajäsen

 


Tietosuojaseloste >>

 


 

Tuomaritoiminta

 

Vuoden 2013 alusta Keskisellä alueella pelattaviin sarjaotteluihin nimetään erotuomarit erikseen. Nimeämisen tekee alueen erotuomarinimeäjä. Aikaisemmasta käytännöstä poiketen joukkueet eivät enää itse järjestä erotuomareita otteluihin, vaan erotuomarit nimetään niistä tuomareista, jotka ovat rekisteröityneet käyttämään Baskethotelli-työkalua.

Sama erotuomareiden nimeämiskäytäntö koskee niin nuorten kuin aikuistenkin sarjojen otteluita. Käytännössä samat tuomarit tuomitsevat jatkossakin Vaasassa pelattavia otteluita, kuten tähän asti ovat tehneet.

Nyt kuitenkin joukkueiden valmentajat ja yhdyshenkilöt voivat keskittyä muihin joukkueen asioihin kuin tuomareiden etsimiseen, kunhan ovat ilmoittaneet ottelun tiedot ajoissa sarjavastaavalle, jotta erotuomarinimeäminen ehditään tehdä ajoissa.