SEURATOIMINTA

Salaman toimintakausi ja johtokunta 

 

Salaman toimintakausi on 1.7 - 30.6. Toimintakausi on sopiva ajatellen yleisesti koripallosarjojen toimimista vuoden aikana. Yhdistyksen korkein päättävä elin on yhdistyskokous, joka yhdistyksen sääntöjen mukaan kokoontuu kaksi kertaa vuosittain. Yhdistyskokous valitsee johtokunnan, joka vastaa yhdistyksen toiminnasta.

 

Vaasan salama ry:n johtokunta:

 

Dani Meidzof                        puheenjohtaja

Marko Koski                         varapuheenjohtaja

Kristiina Kuusisto                sihteeri

Petteri Vaara                         jäsen

Petri Kippola                         jäsen

Niklas Svahn                         jäsen

Aada Näsman                       jäsen

Martti Koskenmäki               jäsen

Jaakko Linnolahti                 jäsen

Sari Hakapää                        varajäsen

Päivi Tuononen                    varajäsen

 


Tietosuojaseloste >>

 


 

Tuomaritoiminta

 

Vuoden 2013 alusta Keskisellä alueella pelattaviin sarjaotteluihin nimetään erotuomarit erikseen. Nimeämisen tekee alueen erotuomarinimeäjä. Aikaisemmasta käytännöstä poiketen joukkueet eivät enää itse järjestä erotuomareita otteluihin, vaan erotuomarit nimetään niistä tuomareista, jotka ovat rekisteröityneet käyttämään Baskethotelli-työkalua.

Sama erotuomareiden nimeämiskäytäntö koskee niin nuorten kuin aikuistenkin sarjojen otteluita. Käytännössä samat tuomarit tuomitsevat jatkossakin Vaasassa pelattavia otteluita, kuten tähän asti ovat tehneet.

Nyt kuitenkin joukkueiden valmentajat ja yhdyshenkilöt voivat keskittyä muihin joukkueen asioihin kuin tuomareiden etsimiseen, kunhan ovat ilmoittaneet ottelun tiedot ajoissa sarjavastaavalle, jotta erotuomarinimeäminen ehditään tehdä ajoissa.