SEURAN ARVOT


YHTEISÖLLISYYS

Kaikki seuran toiminnassa mukana olevat tuntevat olevansa osa seuraa ja omaa joukkuetta ja tavoitteemme on, että koripallo on seuran jäsenille merkityksellien osa arkea ja elämää. Joukkueita valmennetaan ja kohdellaan samanarvoisina ja kaikille joukkueille pyritään antamaan mahdollisimman hyvät edellytykset kehittyä. Valmentajien ja vapaaehtoisten kuormitus pysyy tasapainossa yhteistyöllä. Säännöt ovat samat kaikille ja kaveria ei jätetä. Seuran toimita kannustaa toteuttamaan seuran arvoja myös koripallon ulkopuolella.

TURVALLINEN JA TASA-ARVOINEN TOIMINTAYMPÄRISTÖ

Seurassamme on turvallinen ympäristö ja arvostamme kaikkia tasavertaisesti taustata riippumatta. Jokainen saa olla oma itsensä, mutta toiminnassamme on selkeät säännöt, joita kaikkien tulee noudattaa. Odotamme hyviä käytöstapoja kaikilta jäseniltämme ja heidän taustajoukoiltaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kannustamme positiivisuuteen. Meillä on nollatoleranssi kiusaamisen suhteen ja puutumme välittömästi, mikäli havaitsemme pieniäkin merkkejä henkisestä tai fyysisestä kiusaamisesta. Kenenkään ei anneta jäädä yksin. Tavoitteenamme on mahdollistaa koripalloharrastus myös vähävaraisille. Koripallo on maailmanlaajuinen urheilulaji, jota voi pelata, vaikka yhteistä kieltä ei olisivaan. Toimitaamme ovat tervetulleita kaikki pelaajan tai hänen vanhempiensa taustoista riippumatta.

SITOUTUMINEN JA KEHITTÄMINEN

Seurassamme on selkeät säännöt ja kulttuuri, minkä mukaan toimitaan kaikissa ryhmissä. Odotamme pelaajilta sitoutumista ja seuraamme osallistumisaktiivisuutta ja hyödynnämme sitä valmennuksessa. Kannustamme pelaajia ja valmentajia yrittämään aina parkaamme ja tiedostamme, että se riittää. Seura antaa mahdollisuuden kehittyä hyväksi koripalloilijaksi, valmentajaksi ja/tai tuomariksi. Mahdollistamme pohjan kehittyä jopa ammattilaiseksi. Tavoitteemme on mahdollistaa sekä tavoitteellinen että harrastetoiminta mahdollisimman monessa juniori-ikäluokassa ja teemme pitkäjänteisesti töitä tämän tavoitteen eteen. Seura pitää motivaatiota yllä järjestämässä koulutuksia ja seminaareja säännöllisesti.