Puheenjohtajan tervehdys

25.11.2019

Hei kaikille! Vaasan Salaman koripallokausi on lähtenyt hienosti liikkeelle ja mukaan on tullut paljon uusia jäseniä, mikä on aina hieno ja jännittävä asia! 

 

Kuten useimmat ovat huomanneet, niin seuran puheenjohtaja on vaihtunut ja tahtoisin esittäytyä. Nimeni on Dani Meidzof ja olen kotoisin Vaasasta. Pelasin Salaman junioreissa A-poikiin saakka ja vaikka kilpatasolla pelaaminen jäi siihen, olen pitänyt kiinni lajista monin eri tavoin. Oli se sitten katukoris- tai höntsäpelaajana, valmentajana tai katsomossa fanina, you name it. 

 

Haluaisin kiittää Harri Valkkia hienosta työstä Salaman puheenjohtajana! Harri on uhrannut paljon aikaa ja aina tehnyt parhaansa Salaman hyväksi. Kiitos Harri! 

 

Salaman toimintaan voi osallistua monin eri tavoin ja erityisesti toivoisin junioreita osallistumaan edustusjoukkueiden peleihin! Katsomossa tarvitaan aina kannustajia omille pelaajille! 

 

Tiesittekö muuten, että Osuuskauppa KPO on Vaasan Salaman uusin yhteistyökumppani?Olemme päässeet mukaan heidän Kannustajat-toimintaan. Siinä kerätään omilla ostoksilla rahaa Salamalle, joka saa bonusta jokaisen siihen liittyneen talouden ostoksista.

Kannustajaksi liittyvän tulee olla asiakasomistajatalouden pääjäsen, mutta koko asiakasomistajatalouden ostot huomioidaan tuen kertymisessä. Liittyminen Kannustajaksi vie aikaa vain pari minuuttia.

 

Olisi hienoa jos voisitte liittyä Kannustajaksi! 

Kannustajat-toiminnan kautta saaduilla tuloilla pääsemme mm. kehittämään Salaman junioritoimintaa, sekä palkkaamaan lisää valmentajia! 

 

Kaikki S-ryhmän ruokakaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa, ABC-asemilla ja muissa toimipaikoissa tekemäsi ostokset kerryttävät Bonusta – ja samalla myös kannustamasi seuran saamaa tukea. Omaa Bonustasi kannustaminen ei vähennä!

 

Linkki Kannustajat-toiminnan sivuille: http://kpokannustajat.fi

 

Jatketaan hienosti alkanutta kautta ja moikataan kun tavataan! 

 

Dani Meidzof, Vaasan Salama