Vaasan Salaman kevätinfo

23.4.2020


Suomen koripalloliiton hallitus päätti 19.3. pitämässään kokouksessa koripallon sarjakauden päättämiseen liittyvistä toimenpiteistä. Tällä kaudella ei siis kruunattu koripallon Suomen mestareita. Tilanne on historiallinen, sillä viimeksi vastaava on tapahtunut vuonna 1943, jolloin mestaruuksia ei ratkottu sodan takia.

Suomen koripalloliiton hallitus päätti 19.3. pitämässään kokouksessa koripallon sarjakauden päättämiseen liittyvistä toimenpiteistä. Tällä kaudella ei siis kruunattu koripallon Suomen mestareita. Tilanne on historiallinen, sillä viimeksi vastaava on tapahtunut vuonna 1943, jolloin mestaruuksia ei ratkottu sodan takia. 

Nähtäväksi jää, minkälainen vaikutus koronavirusepidemialla tulee olemaan eri urheiluseurojen toimintaedellytyksiin tulevaisuudessa. Salaman toiminta perustuu hyvin pitkälti vapaaehtoistoimintaan ja tilanteemme on varmasti parempi kuin monen muun seuran tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. 

Ihmisten terveys on nyt kaiken edellä ja reagoimmekin välittömästi 12.3. saamaamme viestiin Vaasan sosiaali- ja terveystoimesta perumalla kaikki kevään harjoitus- ja otteluvuorot. Olemme myös päättäneet peruuttaa kesäkuun ensimmäiselle viikolle suunnitellun kesäleirin. Kesätreenien osalta seuraamme tilannetta ja noudatamme luonnollisesti viranomaisten ohjeita.  

Tällä hetkellä näyttää myös, että emme pysty järjestämään kauden päättäjäisiä ainakaan tämän kevään aikana. Haluamme kuitenkin muistaa teitä kaikkia tästä hienosta koripallokaudesta ja päätimme johtokunnassa, että jokainen seuran jäsenmaksun maksanut pelaaja saa palkinnoksi tästä kaudesta Vaasan Salaman lippalakin. 

Lisäksi päätimme maaliskuun kokouksessamme, että nyt on oikea aika tukea toiseen suuntaan meidän pitkäaikaista yhteistyökumppaniamme Brasserie & Bar Fondis-ravintolaa. Täten ostimme 10 kpl 50€ ravintolan lahjakortteja ja arvomme nämä jäsenmaksun maksaneiden kesken 1.5.2020. Kannustamme kaikkia seuraajiamme tukemaan paikallisia yrittäjiä tässä haastavassa tilanteessa. 

Toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian tilanteeseen, että elämä palaa raiteilleen ja voimme suunnata katseet koriskauteen 2020-2021. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman monelle nuorelle edelleen mahdollisuus edulliseen harrastukseen, joka antaa liikunnan riemun lisäksi uusia kavereita ja opettaa toimimaan joukkueen jäsenenä.  

Salama hakee juniorivalmentajia, apuvalmentajia ja joukkueenjohtajia tyttö- ja poikajoukkueiden toimintaan moneen ikäluokkaan tulevalle kaudelle. Pyydämme kiinnostuneita olemaan yhteydessä Salaman www-sivujen yhteydenottolomakkeella tai vaasansalama1950@gmail.com . 

 

Salaman johtokunta