Etsitkö työtä lasten ja nuorten parissa? Tule korisvalmentajaksi!

4.2.2022

Vaasan Salama etsii vastuu- ja apuvalmentajia lasten ja nuorten koripalloharrastukseen

Vaasan Salama etsii vastuu- ja apuvalmentajia
lasten ja nuorten koripalloharrastukseen

Keitä me olemme?

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura, jonka tavoitteena on entisestään kehittää omaa junioritoimintaansa.

Ketä me etsimme?

Etsimme mukaamme nyt uusia vastuu- ja apuvalmentajia eri ikäluokkien valmennustiimeihin.

Valmentajille on tarve sekä lapsi+vanhempi -ryhmissä sekä tyttöjen ja poikien joukkueissa, erityisesti nuoremmissa ikäryhmissä. Ensi kauden valmennustiimit ovat juuri rakenteilla ja valittujen henkilöiden kanssa voidaan sopia erikseen minkä ikäluokkajoukkueiden valmennusvastuu olisi mieluisinta. Sopivien hakijoiden löydyttyä valmennustyöt voi kuitenkin aloittaa mahdollisuuksien mukaan vaikka heti.

Mitä me odotamme?

Valmennustehtäviä on tarjolla yhdestä viikkoharjoituskerrasta eteenpäin. Osa harjoituksista ajoittuu myös viikonloppuihin. Toivoisimme tämän vuoksi innokkaita valmentajaehdokkaita olemaan yhteydessä, vaikka asuisitte Vaasan ulkopuolella. Näkisimme nimittäin myös kauempaa tulevien valmentajien kanssa mahdollisuuksien mukaan sovittavaksi valmennusvastuuta.

Apuvalmentajilta toivomme innokkuutta ja halua liikuttaa lapsia. Kokemus lasten liikuntaharrastuksen parissa koetaan luonnollisesti eduksi. Välttämättä kokemusta ei tarvitse olla juuri koripallosta lajina, vaikka se suuri etu varmasti onkin. Vastuuvalmentajalta toivomme astetta syvempää kokemusta koripallosta vähintäänkin pelaajana, mutta mahdollisesti myös valmentajana.

Mitä me tarjoamme?

Valmentamistehtävistä maksetaan palkkio.
Vaasan Salamassa on tällä hetkellä aktiivinen talkoohenki ja uudet valmentajat saavat vahvan taustatuen sekä seura-aktiivien tarjoamat apukädet valmennus- ja kehittämistehtäviin.

Olethan yhteydessä, jos valmentaminen Vaasan Salamassa kiinnostaa!

Koristerveisin
Sari Hakapää
email. sari.hakapaa@gmail.com puh. 040 59 60 158 www.vaasansalama.fi


@vaasansalama #yhdessätekien #welovethisgame