Vaasan Salama etsii Juniorivalmentajaa/valmennuksenkehittäjää koripallokaudelle 2022–2023

12.5.2022

Vaasan Salama on juniorijäsenmäärältään Pohjanmaan suurin koripalloon keskittynyt junioriseura. Tulevien koripallokausien tavoite on entisestään kehittää junioritoimintaa. Haemme nyt junioritoimintaan erikoistunutta valmentajaa koripallokaudelle 2022–2023. Toimi on määräaikainen kattaen lähtökohtaisesti ajanjakson 1.8.2022–30.7.2023 (lisärahoitusoptio olemassa).

Toiveissa on löytää junioritoiminnasta kiinnostunut valmentaja, jolla olisi myös ajatuksia valmennustyön kehittämisestä Vaasan Salamassa. Osaamisen ja kiinnostuksen kohteen mukaan valmius myös toimia osana valmennustiimiä valtakunnallisissa juniorisarjoissa pelaavissa joukkueissa on toiveissa.

 

Vaasan Salaman toiminta rakentuu tällä hetkellä sekä talkooväen (harrastevalmentajat ja seura-aktiivit) että osa-aikaisten oto-valmentajien työpanokseen. Emme etsi nyt henkilöä istumaan konttorissa, vaan haluamme osaamista juurikin valmennuspuolelle ja sen kehittämiseen. Näkemyksemme on, että valmennuksen kehittämisellä pystymme kehittämään myös koko seuran toimintaa, strategiamme mukaisesti, hyödyntäen myös jo nyt mukana olevia aktiiveja.

 

Vaasan Salamassa on tällä hetkellä jokaisessa alueen juniori-ikäluokassa vähintään yksi joukkue sekä tyttöjen että poikien puolella. Lisäksi tarjoamme alle kouluikäisten koriskoulutoimintaa sekä muutakin harrastusmahdollisuutta koripallon parissa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää

  • Osaamista ja koulutusta koripallovalmentajan tehtävistä
  • Kokemusta juniorikoripallovalmentamisesta
  • Taitoa verkostoitua ja taitoa motivoida toisia ihmisiä
  • Taitoa organisoida erilaisia toimintatapoja sekä uusien pelaajien että aktiivisten henkilöiden löytämiseksi
  • Ymmärrystä pienen urheiluseuran toimintaympäristöstä

Muut ajatukset, esimerkiksi seuratoiminnan kehittämisestä tuotteistamisen ja markkinoinnin näkökulmasta katsotaan hakuprosessissa eduksi. Vaasan Salama avustaa ulkopaikkakuntalaisten kotoutumisessa mm. asunnon etsimisessä.

 

Lisätietoja antaa Sari Hakapää, sari.hakapaa@gmail.com, puh. 040 59 60 158.

 

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa osoitteeseen vaasansalama1950@gmail.com viimeistään 27.5.2022.