Ville Kesänen seurakoordinaattoriksi Vaasan Salamaan

21.7.2022

Vaasan Salama ry:n uusi seurakoordinaattori koripallokaudelle 2022–2023 on Ville Kesänen. Villellä on kokemusta varsin monesta eri koripalloseurasta ja tehtävästä, vahva osaaminen koripallovalmentamisen ja seuratoiminnan lisäksi myös koulu- ja yritysyhteistyön rakentamisesta. Näitä kaikkia osaamisalueita pääsemme hyödyntämään Salaman toiminnan kehittämisessä tulevalla koripallokaudella yhteistyössä seuran valmentajien ja muiden taustahenkilöiden kanssa.

Villen työtehtäviin tulee kuulumaan itse valmentamista, valmennuksen ja seuratoiminnan kehittämistä, sekä uusien yhteistyökumppaneiden aktivointia.
Ville aloittaa elokuun alussa ja tulee jo alkusyksyn aikana tutustumaan kaikkien juniorijoukkueiden harjoituksiin. Kuten Vaasassa sanotaan, olemme YLI iloisia saadessamme Villen Vaasan Salamaan mukaan. Lähdemme näin viemään Vaasassa heräteltyä korisbuumia entistä leveimmillä hartioilla eteenpäin. Vaasan Salamalla tulee ensi kaudella olemaan jokaisessa alueen ikäsarjassa vähintään yksi joukkue sekä tyttöjen että poikien puolella. Suunnitteilla on myös yhdistää voimat lähialueiden seurojen kanssa, jotta valtakunnallisissa sarjoissa (U15, U16, U19 SM-sarjat ja 1-Divisioonat) nähtäisiin ensi kaudella myös Salaman keltaista peliasua kentällä.