U12 tytöt pelasivat Susi Training Centerin Cupissa Lohjan kisakalliossa 9.-10.4.

11.4.2023


Vaasan Salaman U12-tytöt viettivät pääsiäisenLoU Basketin vieraana Susi Training Center Cupissa Lohjan kisakalliossa pelaamassa 5 ottelun kutsuturnauksen.

Vaasan Salaman U12-tytöt viettivät pääsiäisen @loubasket_official vieraana Susi Training Center Cupissa Lohjan @kisakallio ’ssa.

Pelillinen saldo jäi voittojen osalta saamatta, mutta rahaa laitettiin pankkiin kasvamaan korkoa niin monessa muussa asiassa. 

Kovia pelejä tultiin hakemaan ja niitä myös saatiin. Tuli myös paljon onnistumisia, itsensä haastamista vaikeissa paikoissa, kaverin tsemppaamista, ja paljon paljon muuta. Myös pääsiäismunia päästiin etsimään aurinkoisessa kevätsäässä.

Tyttöjen suusta parasta oli vapaa-aika ja pelit.

Yhteistyö Vaasan ja Vimpelin välillä toimi mainiosti, eipä olisi uskonut ettei ikinä olla pelattu samanvärinen paita päällä. Nyt yhdessä pelaaminen on korkattu, mitä keksitäänkään tulevina vuosina, se nähdään. Kiitos Vimpelin vahvistuksille ❤

Kiitos mukana olleet aikuiset Ville, Belinda, Tuula ja Julle ja kiitos isosiskot Veera ja Amelie, jotka olivat loppuverkkojen venyttelyvastaavat ja hoitelivat pääsiäispiilottelut ja kiitos tytöt!